E-Fit

Work-out

Vraag hier om uw
gratis oefensessie

EMS geeft vorm aan het lichaam door middel van spiervorming en vetreductie. Bovendien stimuleert het je bindweefsel, bloedsomloop en stofwisseling.

Resultaat? Een sterker, slanker en fitter lichaam.

Door de trainingssessies verhoogt de stofwisseling aanzienlijk. Velen hebben last van het jojo-effect door het massa aanbod van diëten. Vaak zorgen deze voor een vertraging van je metabolisme door het verlies van spiermassa, waardoor je achteraf terug een gewichtstoename krijgt.

De E-Fit training zorgt voor het omgekeerde effect door je dieperliggende spieren te bereiken. E-Fit stuurt meer zuurstof naar uw cellen, waardoor de stofwisselingscyclus gestimuleerd wordt.

Door de betere bloedsomloop, vetreductie en de lymfestimulatie vermindert cellulitis snel.

Vraag hier om uw
gratis oefensessie

De stimulatie gebeurt door 20 elektrodes, verspreid in een vest op je bovenlichaam, een broek, been- en armgordels. Deze zijn simpel aan te trekken. De training is zeer comfortabel. Je voelt een aangename impuls die zowel de huid als de spieren activeert.

Je kan iedere spiergroep apart bijstellen waardoor de intensiteit wordt aangepast naar persoonlijke doelen. De sessies zijn afgestemd op persoonlijke doelen en niveau, het is daarom voor iedereen toegankelijk.

Vraag hier om uw
gratis oefensessie

De training vergt geen grote inspanning of gebruik van gewichten. Zo verlaagt het effectief het risico op overbelasting of blessures. Dit zorgt ervoor dat de training toegankelijk is voor iedereen. Doordat ook de volledige rugspieren en de dieperliggende buikspieren verstevigd worden, verminderen rugklachten snel en aanzienlijk!

Met EMS bereik je zicht- en tastbare resultaten op korte termijn.

De training is aangenaam en goed voor je welzijn.
Het beste resultaat bereikt u door min. 1 keer tot max. 3 keer week 20 minuten een E-Fit sessie te volgen. 20 minuten met de E-Fit heeft meer resultaat dan 1,5 uur zwoegen in de fitness !