Beschrijving
INGREDIENTEN: Melkeiwitten (emulgator: lecithinen); wit en geel van ei in poedervorm; fructose; tarwegluten; inuline uit chicorei; antiklontermiddel: magnesiumcarbonaat; zout; natuurlijk aroma.
BEREIDINGSWIJZE: Voeg 30g poeder aan 80 ml water en meng tot volledige oplossing. Neem een antikleefpan, strijk deze in met een beetje olijfolie en verwarm de pan op een zacht vuur.
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDEN |
Per 100g |
Per 30g |
||
Energie kJ / kcal |
1617/ 382 |
485/ 115 |
||
Vetten (g)
waarvan verzadigde vetzuren (g) |
4.4 4,2 |
1,3 0,7 |
||
Koolhydraten (g)
waarvan suikers (g) |
13 12 |
4,0 3,5 |
||
Vezels (g) |
2,7 |
0,8 |
||
Eiwitten (g) |
71 |
21 |
||
Zout (g) |
0,98 |
0,29 |
||
MINERALEN |
*VWR % (30g) |
|
||
Kalium (mg) |
284 |
85.2 |
4% |
|
Calcium (mg) |
657 |
197 |
25% |
|
Fosfor (mg) |
382 |
115 |
16% |
|
Magnesium (mg) |
231 |
69.4 |
19% |
*voedingswaardereferentie