Afslanken

Gezond slank worden en slank blijven zijn twee doelen op zich.  Om af te slanken en je behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet.  Daarom streven we ernaar om te kijken naar de persoon die voor ons zit.  Afslanken betekent in de eerste plaats: weten hoe uw lichaam werkt en begrijpen welke voeding de grootste impact heeft op uw gewicht.  Bij Body in Balance kijken we aan de hand van een uitgebreid intakegesprek uw leef- en eetpatroon en bespreken we uw realistische doelstellingen

Mogelijkheden

1. Leef & Eet zonder dieet

We bespreken met je jouw klachten en persoonlijke doelen en begeleiden je om dit doel te bereiken. 

Er wordt een plan gemaakt, opgesteld door een orthomoleculair therapeut, die je gaat volgen gedurende 30 dagen. 

Je krijgt dagelijks persoonlijke coaching via mail en krijgt ook toegang met een eigen unieke code tot de website, waar je heel wat lekkere gezonde recepten terugvindt en nog veel meer.

2. Kyalin – proteïnedieet

Het Kyalin programma maakt gebruik van producten verrijkt in eiwitten. Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt je lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves. Dit zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa!

De eiwitsupplementen van Kyalin mag je uiteraard aanvullen met lekkere verse groenten. De berekening van hoeveel en welke groenten staan vermeld op uw Kyalin-programma. U hoeft enkel nog onze richtlijnen te volgen. Wij raden aan enkel de producten en programma's van Kyalin te gebruiken,  zo zijn we zeker dat we jouw doel bereiken.