HEALTHY FAIR LEIDT JE NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

Body in Balance bestaat 5 jaar, en dat vieren we! Op vrijdag 20 maart van 18 tot 23u organiseren we een heuse Healthy Fair. Op deze eerste editie willen we iedereen laten kennismaken met verschillende aspecten van ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Misschien ken je Body in Balance het best van onze E-fit? Uiteraard zal die niet ontbreken op de Healthy Fair! Evy Gruyaert is E-fit ambassadrice. Zij zal op vrijdag 20 maart een infosessie verzorgen over E-fit en haar ervaringen met jullie delen.

Sinds jaar en dag combineert Body in Balance beweging met voedingsadvies en begeleiding. Op de Healthy Fair zetten we je op weg met een workshop rond gezonde voeding. Kom kijken in onze potten en pannen, stel de vragen die je altijd al wilde stellen over superfoods, verzadigde en onverzadigde vetten, orthomoleculaire voeding… wij staan je bij met raad en daad! En of gezond ook lekker kan zijn? Dat mag je uiteraard zelf proeven. We serveren je healthy food én drinks.

Je voelt je natuurlijk pas echt top als je er ook piekfijn uit ziet. Op de Healthy Fair komt stylist en personal shopper Bram Vermeersch je stijladvies geven. Je stapt buiten met een klare kijk op wat perfect past bij je figuur, je komt te weten welk kleurtype je bent én je riskeert dit seizoen geen miskopen: met ons stylingadvies hoor je welke must-haves je dit seizoen op de kop moet zien te tikken om mee te zijn met de laatste trends.

Ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging? Misschien brengt de Cycling Experience je op ideeën! E-cycling is het nieuwste product binnen E-fit. Concreet is een E-Cycling sessie drie keer intensiever en effectiever dan een standaard fietstraining. Kom deze nieuwe vorm van spinning ontdekken.

Ga je ook resoluut voor een gezonde levensstijl? Ben je op zoek naar een haalbare vorm van beweging? Of wil je enkele kleine veranderingen in je eetpatroon aanbrengen om je gezonder te voelen? Kom inspiratie opdoen op de Healthy Fair van Body in Balance op vrijdag 20 maart van 18 tot 23 uur.

Schrijf je nu in! Mail naar info@body-in-balance.be en stort 25€ op rekeningnummer BE62 0689 0916 5061.

We verwelkomen je graag op vrijdag 20 maart van 18 tot 23u in Tous Ensemble (Houthemsesteenweg 15, Komen).

Kan je niet wachten op onze Healthy Fair? Wil je liefst asap al eens onze E-fit uittesten? Vraag dan een gratis proefsessie aan!

Donwload hieronder het programma.