Adviesavond over gezonde eetgewoonten

Regelmatig kloppen mensen bij ons aan die ondanks vele inspanningen en tal van diëten er niet in slagen om af te vallen. De oorzaak: een lichaam uit balans door verkeerde voeding, te weinig beweging, te grote werkdruk en teveel stress.

 

Leef en eet gezond

Als orthomoleculaire therapeuten werken we met het gezondheidsprogramma Leef & Eet. Het is specifiek ontworpen om een lichaam terug in balans te brengen en te houden. Het is geen dieet. Je leert gewoon op een andere, gezonde manier eten.

Tijdens de eerste 30 dagen resetten we je lichaam door middel van een voedingsplan waarmee je afvalstoffen afvoert. Tegelijk ondersteunen we je lichaam met essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen. Op die manier reinigen we je lichaam om het opnieuw gezond te maken.

 

Doelstelling: niet enkel gewicht verliezen, maar ook een gezonder lichaam krijgen!

Als Leef & Eet consulent fungeren we tijdens het complete traject als je persoonlijke coach. We staan je dagelijks bij via mail. Ook in het weekend. Zo krijg je de nodige motivatie om door te zetten.

 

EN DAN NU: TIJD VOOR ACTIE!

Herken je jezelf in dit verhaal? Schrijf je dan meteen in voor onze adviesavond over gezonde eetgewoonten op woensdagavond 25 april om 19:30u.

 

Gedurende de avond krijg je tal van tips en inzichten hoe je door eenvoudig je eetgewoonten te veranderen meer energie krijgt en gewicht zal verliezen.

 

Locatie: Body in Balance - Wervik (Ten Brielenlaan 38)

 

Gratis inschrijven: wervik@body-in-balance.be of +32 497 61 97 04