Hypoxi = doelgericht afslanken op billen, buik en bips!

Het succes van deze behandeling is gebaseerd op 2 principes: vacuümbehandeling en een niet-intensieve training

1.      Vacuümbehandeling

 De gepatenteerde Hypoxi vacuümtechniek stimuleert de bloedcirculatie in het gestimuleerde vetweefsel.

 

2.      Niet-intensieve training

 Het is belangrijk dat de training gebeurt met een kleine inspanning, waardoor er tijdens de behandeling vetten kunnen worden verbrand.

 

Naast de figuurcorrigerende werking bevordert Hypoxi vacuümtraining de regeneratie van het weefsel. Dit zorgt dus ook voor een mooiere en egale huid zonder cellulitis.

 

Deze behandeling werkt voor iedereen, mannen en vrouwen, die enkele maatjes willen verliezen.

 

Body in Balance biedt 2 soorten Hypoxi trainingen aan:

1) Hypoxi L250 training: 

De liggende positie van de L250 maakt de training ook comfortabel voor mensen die niet fit zijn of rugklachten hebben. Tijdens de fietsinspanning wordt het weefsel op de billen, buik en bips door de vacuümtechniek geactiveerd. Een lage druk zuigt eerst bloed in het vetweefsel op de probleemzones. Daar wordt het verrijkt met de juiste hoeveelheid vetzuren die nodig zijn als energie voor de training. De computergestuurde wisseling in druk versnelt het transport van vet naar de spieren. Eens dat het vet de actieve spieren bereikt, wordt het voorgoed verbrand.

 

2) Hypoxi Dermology VM400 behandeling: 

In plaats van een therapeut met 2 handen werkt Hypoxi Dermology met 400 massagepunten op de huid van benen, buik en bips. In de eerste fase zorgt onderdruk voor een hoogst efficiënte zuigkracht waardoor vloeistof en voedingsstoffen in de buitenste huidlagen worden getrokken. In de tweede fase drukt de zachte bovendruk de vloeistof uit de bovenste huidlagen in de bloedcirculatie. Deze procedure wordt voortdurend herhaald tijdens de behandeling. Door de ritmische drukwissel stretcht en ontspant het huidweefsel met een betere elastisiciteit en spankracht als gevolg. In combinatie met Hypoxi L250 voeg je een mooie huid toe aan uw goed gevormd figuur.