Onze slaatjes zijn héééééééééééél gezond!

Reeds sedert geruime tijd werken wij samen met Yolomi.  

Zij bieden u een extra portie vitamines aan onder de vorm van culinaire maaltijdsalades en heerlijke groente-en fruitbereidingen.

Je hoort het overal: we moeten meer groenten en fruit eten. Maar helaas is hieraan ook het meeste werk en daarom grijpen we vaak naar de klassieke geraspte wortelen, tomaat en sla. Maar groenten zijn zoveel meer dan dat.  Kom en ontdek hoe gevarieerd en lekker groenten en fruit zijn.

Velen onder ons willen gezond afvallen. Door elke maaltijd 60% van je bord te vullen met groenten ben je al een flinke stap in de juiste richting. De gezonde gerechten van Yolomi zitten boordevol verse groenten, kruiden en superfoods, al dan niet aangevuld met gezonde koolhydraten en eiwitten. Voor wie koolhydraatarm, glutenvrij, ... wil eten, is bij ons aan het juiste adres, want Karlien maakt zelfs slaatjes speciaal voor ons, Body in Balance!!!  Kortom Yolomi staat voor gezonde voeding, voor u vers klaargemaakt!

Nu is het officieel: De YOLOMI-FOODTRUCK maakt deel uit van de 24 SANA MEMBER RESTAURANTS. Alle gerechten zijn goedgekeurd door SANDRA BEKKARI en haar SANA-team!!!

Wekelijks levert Karlien 2 gerechten bij ons in de zaak.  Meestal is dit 1 koud en 1 warm gerecht.  U kan op voorhand de gerechtjes bestellen bij ons, of gewoon op het moment zelf de maaltijden meenemen!

Smakelijk ;-)