Openingsweekend Poperinge

Kom naar het coronaproof openingsweekend van onze nieuwe studio in de Goudenhoofdstraat 18 in Poperinge op zaterdag 12 en zondag 13 september!

Na onze vestigingen in Wervik en Ieper openen we in Poperinge een derde Body in Balance. Zoals het recept van de andere studio’s, maken we ook in Poperinge de combinatie tussen voeding, beweging en begeleiding.

Tijdens de opening introduceren we E-fit bij het Poperings publiek: live demo’s tonen hoe we met E-Fit bewegen op een gezonde manier en met professionele begeleiding,. De Electro Musculaire Stimulatie van onze E-Fit apparatuur zorgt voor een volledige lichaamstraining in amper 20 minuten tijd. 36000 spiercontracties in 20 minuten en een stimulatie van je dieperliggende spieren geven een effect dat tot 18 keer hoger is dan een gewone sportsessie! Fit worden, je lichaam verstevigen, afslanken: voor elk doel heeft onze E-Fit een gepast programma klaar.

Sinds jaar en dag combineert Body in Balance beweging met gezonde voeding. Ook in Poperinge kan je bij ons terecht voor voedingsadvies en begeleiding. In onze winkel bieden we gezonde voeding aan, en we geven een antwoord op al je vragen over superfoods, verzadigde en onverzadigde vetten, orthomoleculaire voeding… Spring zeker eens binnen tijdens het openingsweekend en kom proeven van al ons lekkers!

Tijdens het openingsweekend kan je genieten van onze Grote Openingsactie en zo super voordelig komen sporten. Kom kennismaken met het Poperings Body in Balance team op zaterdag 12 of zondag 13 september van 10 tot 17 uur. We houden rekening met de corona richtlijnen zodat alles veilig kan verlopen.