Maak kennis met de nieuwe gerant van Poperinge: Celina!

Graag stellen we Celina aan je voor. Vanaf juli zal zij de touwtjes in handen nemen in het Body in Balance-filiaal van Poperinge. Ze zal er jou opvolgen, persoonlijke trainings- en voedingsschema’s opstellen en jou met open armen ontvangen.

We willen je heel graag de kans bieden om Celina wat beter te leren kennen en bieden je dan ook 1 gratis sessie E-FIT, HYPOXI of VOEDINGSADVIES aan.

 

Célina stelt zich voor:

“Ik ben 31 en trotse ‘Marraine’ van 2 prinsesjes Anouk, Cilou en ‘Metje’ van een klein prinsje genaamd Niel.

Ik hou van wandelen, uit eten gaan, lekker koken, muziek luisteren én meezingen en rij als rally-copiloot mee met mijn man. In het weekend baat ik Café Castard uit in Woesten. Mijn favoriete training is de cardiotraining op de fiets en de crosstrainer met E-Fit. Na deze training kan mijn dag niet meer stuk!”

“Sinds enkele jaren is mijn passie voor voeding en coaching meer en meer gegroeid. Het sporten met E-Fit ligt me goed en ik hou ervan mensen te motiveren en te coachen naar een gezonde levensstijl. De persoonlijke contacten met én begeleiding van de klanten zijn heel bijzonder. Ik haal er enorm veel voldoening uit wanneer een klant mooie resultaten boekt en na het sporten vertrekt met een glimlach.”

 

Kom zeker eens lang. Celina zorgt met plezier voor de koffie en een gezellige babbel. 😊”

Bovendien kan je nog genieten van enkele mooie acties:

Boek meteen  je gratis sessie in met Celina via het contactformulier.