Christelle Body in Balance Wervik

 

Maak kennis met de nieuwe gerant van Wervik: Christelle!

Graag stellen we Christelle aan je voor. Body in Balance Wervik komt in haar ervaren handen. Ze werkt er al bijna een jaar waarbij ze vooral de voedingstrajecten begeleidt.

We willen je heel graag de kans bieden om Christelle wat beter te leren kennen en bieden je dan ook 1 gratis sessie E-FIT, HYPOXI of VOEDINGSADVIES aan.

 

Christelle aan het woord:

“Mijn grootste plezier is lekker eten, maar ik merkte dat met de jaren de kilootjes iets meer bleven ‘plakken’. Toen heb ik beslist om gezonder te koken en wat meer te sporten. Ik voelde mij al snel stukken beter in mijn vel en ik merkte tot mijn verbazing dat gezond eten ook heel lekker kan zijn.

“Sinds augustus 2021 ben ik verantwoordelijk voor de Body in Balance vestiging in Wervik. Ik haal er voldoening uit om mensen te zien evolueren in hun voedingspatroon en op sportief vlak. Zelf heb ik een lichte scoliose en soms last van rugpijn. Daarom is de Beauty mijn favoriete E-FIT-toestel. “

“Ik geef het toe: ik ben misschien niet meteen de meest sportieve van het team. Gelukkig vangt Roderick onze personal trainer dat op. Samen met onze flexi’s vormen we een leuk team te Wervik.”

 
Kom zeker eens lang. Christelle zorgt met plezier voor de koffie en een gezellige babbel. 😊

Bovendien kan je nog genieten van enkele mooie acties:

Boek meteen  je gratis sessie in met Christelle via het contactformulier.